Laat ik me even voorstellen...

EllenMijn naam is Ellen Titre-Vroom. Sinds augustus 1992 ben ik de cursusleidster van de cursus 'Muziek met baby's en peuters' in Pijnacker. Ik beleef er heel veel plezier aan met kinderen bezig te zijn, te zien hoe zij het naar hun zin hebben en hoeveel ze er tegelijkertijd van opsteken. Ik ben gediplomeerd docente "Muziek op Schoot", hetgeen inhoudt dat ik gespecialiseerd ben in het geven van muzieklessen aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud.

De opleiding voor "Muziek op Schoot"-docent(e) kun je volgen als je conservatorium hebt gedaan of beschikt over een onderwijsbevoegdheid en voldoende muzikale bagage.
Ik ben afkomstig uit het basisonderwijs, met specialisatie "muziek". Ik heb jarenlang als vakleerkracht muziek gewerkt op diverse basisscholen in de groepen 1 t/m 8.

Momenteel ben ik werkzaam in het basisonderwijs als schoolorthopedagoog, waar ik kinderen begeleid met leer- en gedragsproblemen en heb ik een praktijk 'Ellen Titre Orthopedagogie' voor vragen over leren, gedrag en opvoeding (eto.ellentitre.nl).