Samen met uw kind van muziek genieten

Cursusinformatie

'Muziek met baby's en peuters' is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de ontwikkeling van de kinderen zijn er cursussen voor vier verschillende leeftijdsgroepen. In elk van deze groepen worden muziekvormen gebruikt die passen bij de ontwikkeling van de kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep. Zowel op het gebied van de muzikale ontwikkeling, de taal/spraakontwikkeling, de motorische ontwikkeling, de zintuiglijke- en verstandelijke ontwikkeling en ook de sociaal-emotionele ontwikkeling. Klik op de link voor meer informatie over de specifieke leeftijdsgroep.

Er wordt bij deze muziekcursussen gewerkt met groepen van 6 tot 10 kinderen, elk vergezeld van één volwassene (vader, moeder, opa, oma, oppas enz.). Elke cursus bestaat uit 8 lessen van 40 minuten.

Vier keer per jaar starten er nieuwe cursussen; in september, november, februari en mei. De lessen worden gegeven op woensdag- en donderdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur.

In verband met de indeling van de groepen graag tijdig aanmelden.

De kosten bedragen 59 euro per cursus voor een kind met ouder; voor twee kinderen uit een gezin 88 euro. U kunt dit overmaken op gironummer 4717396 t.n.v. Ellen Titre.